ADHAT VONAL

Segítse munkánkat, hívja a 13600-at, majd adja meg az 51-es kódot vagy küldje el SMS-ben az 51-es számot a 13600-ra. Telefonhívása és/vagy SMS-e bruttó 500 Ft támogatást jelent alapítványunknak. KÖSZÖNJÜK!

Az Adhat Vonal a Telekom vezetékes és mobilhálózatából, valamint a Telenor, Invitel és a Vodafone hálózatából hívható.

2017-ben az Adhat Vonalon keresztül befolyó adományokat a „Segítők segítésére az egészségügyben” projektünk megvalósítására fordítjuk. Ezen belül magas színvonalú szakmai előadások megtartására, szakterületükön kimagasló tudású előadók felkérésére, terembérlésre, a minél szélesebb elérhetőséget biztosító marketing csatornák használatára. A kreditpontot is adó képzésünket INGYENESEN biztosítjuk az egészségügyi szakdolgozóknak.

Az adományoknak köszönhetően reményeink szerint egyre gyakrabban lesz tapasztalható a gyógyító munkát segítő belső harmónia az egészségügyi szakdolgozók (például az asszisztensek, védőnők, szülésznők, dietetikusok) körében.

Az Adhat Vonal tárcsázásakor a következőkre kell odafigyelni:

  • Az adományozáshoz nem kell a körzetszámot tárcsázni.
  • A számot külön-külön kell tárcsázni: először a 13600-at, majd a kicsengés után kell az 51-est megadni.
  • SMS küldésekor a címzett: 13600, az üzenet tartalma: 51.
  • Az Adhat Vonalat nem lehet használni, ha olyan előfizetése van, amelyben le vannak tiltva az emelt díjas és/vagy adományvonalak.
  • A telefonos adományozás nem működik, ha díjtartozása van.
  • A szám csak négy hálózatból hívható vagy küldhető rá SMS: a Telekom vezetékes- és mobilhálózatából, a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából.

Mi ez és hogyan működik az Adhat Vonal? További információért KLIKK IDE

BESZÁMOLÓ 2016

2016. decemberében kaptunk lehetőséget az ADHAT VONAL-hoz történő csatlakozásra. A 2016. decemberi adomány összegek csak 2017-ben kerültek kiutalásra, így azok felhasználásáról a következő évben tudunk majd beszámolni.

A 2016. 12. hóban beérkezett hívásokból és üzenetekből származó adomány teljes összege: 475 Ft.

Ebből a telefonszolgáltatók részére átadott díj: 31,75 Ft.

A szervezet által felhasználható összeg: 443,25 Ft.

 

Tervezett felhasználás 2017-ben

A támogatás hozzájárul a szabadon látogatható, díjmentes előadássorozatunknak otthont adó helyszínek bérléséhez. Ezen felül olyan hirdetési szolgáltatásokat finanszírozunk általa, amivel az előző évi alkalmakhoz képest több fővárosi és vidéki egészségügyi intézményhez juttathatjuk el képzésünket.

A fáradt, de mosolyogni képes, elhivatott egészségügyi dolgozókat így kitartásukban megerősítve tudjuk visszaküldeni munkahelyükre. Küldetésünk újult erővel visz minket tovább!

BESZÁMOLÓ 2017

A 2017 évben beérkezett hívásokból és üzenetekből származó adomány teljes összege: 58.906  Ft. KÖSZÖNJÜK!

Ebből a telefonszolgáltatók részére átadott díj: 2.995 Ft.

A szervezet által felhasználható összeg: 55.911 Ft.

 

A támogatás felhasználása 2017-ben

Mindenkinek szüksége van a törődésre, fejlődésre, és a szeretetre, sokan mégsem jutnak hozzá időben. Éppen ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy a tőlünk telhetőt, a legjobb tudásunk szerint megtegyük. A szakdolgozói képzések azért születtek, hogy az egészségügyben dolgozók mélyebb önismeretre tegyenek szert, megismerjék, elfogadják és megszeressék önmagukat, hogy aztán a környezetükben élő embereket is könnyebben ,,kezelhessék" és szeretettel forduljanak feléjük. Az önismereti képzéseken nem mindennapi előadóktól kapják a tanítást azok, akik úgy érzik: elérkezett az idő a változásra.

2017-ben 16 helyszínen összesen 607 fő vett részt ezeken az egy napos képzéseken. Ebből 584 fő egészségügyi szakdolgozó számára 10 kreditpontot jelentett a megjelenés.

A támogatás hozzájárul a szabadon látogatható, díjmentes előadássorozatunknak otthont adó helyszínek bérléséhez. Ezen felül olyan hirdetési szolgáltatásokat finanszírozunk általa, amivel az előző évi alkalmakhoz képest több fővárosi és vidéki egészségügyi intézményhez juttathatjuk el képzésünket. A támogatás 15 fő ingyenes egy napos képzését tette lehetővé.

A fáradt, de mosolyogni képes, elhivatott egészségügyi dolgozókat így kitartásukban megerősítve tudjuk visszaküldeni munkahelyükre.