SZAKDOLGOZÓI KÉPZÉSEK

Mindenkinek szüksége van a törődésre, fejlődésre, és a szeretetre, sokan mégsem jutnak hozzá időben. Éppen ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy a tőlünk telhetőt, a legjobb tudásunk szerint  megtegyük. A szakdolgozói képzések azért születtek, hogy az egészségügyben dolgozók mélyebb önismeretre tegyenek szert, megismerjék, elfogadják és megszeressék önmagukat, hogy aztán a környezetükben élő embereket is könyebben ,,kezelhessék" és szeretettel forduljanak feléjük. Az önismereti képzéseken nem mindennapi előadóktól kapják a tanítást azok, 
akik úgy érzik, elérkezett az idő a változásra.

Életvezetői Akadémia – térítésmentes önismeret fejlesztő képzés egészségügyi szakdolgozók részére

Képzésünk elkötelezett abban, hogy az egészségügyi szakdolgozók, a betegellátásban dolgozók, a rájuk nehezedő mentális terhek természetét megismerjék és hatékony módszerek segítségével enyhíthessék. Fejleszthessék önismeretüket, és így dönthessenek az újonnan alkalmazott módszerek, eszközök, terápiák, adminisztrációs folyamatok mellett.
 
Egy örömteli képzés Szekszárdon
 
Augusztus végén Szekszárdra voltunk hivatalosak egy újabb képzés keretein belül, ahol 54 fő tisztelte meg jelenlétével az előadásokat. Minden alkalommal örömmel és bizakodóan kezdjük el a napot, egy ilyen lehetőséget magunkénak tudva, és épp ilyen örömmel és bizakodással hagyjuk el a kórházakat, szakrendelőket, és intézményeket remélve, hogy valamit elindítottunk.
 
Egészségügyi szakdolgozói képzés Tatán
 
Alapítványunkkal Tatán jártunk, ahol örömmel és lelkesen osztották meg gondolataikat 14 odaadó, figyelmes szakdolgozóval az Érthetően az Egészségért Alapítvány munkatársai, előadói. Nagy örömünkre szolgált, hogy akik jelen voltak a képzésen, valóban szívvel-lélekkel nekünk szentelték a figyelmüket. Köszönjük a részvételt mindenkinek!
 
Szakdolgozói képzés az Uzsoki Kórházban
 
Alapítványunk újabb meghívásnak tett eleget, 2014. 09. 20-án az Uzsoki Kórházban. 59 lelkes egészségügyi szakdolgozó volt jelen az egynapos képzésen. Az elfogadás, önismeret, és legfőképpen a szeretet, mint jeles fogalom került előtérbe a tartalmas nap folyamán. Az emlékkönyvünkbe újabb megindító és elgondolkodtató sorok kerültek. Minden egyes képzés egy új lehetőség előadóinknak és a hallgatóknak egyaránt. Köszönjük a részvételi lehetőséget, köszönjük az odaadó figyelmet mindenkinek!

Egy újabb önismereti képzés az egészségügyben. Nyíregyházán jártunk

2014. 09. 27-én Nyíregyházán jártunk egy újabb egészségügyi szakdolgozói képzésen. Előadóink fáradhatatlanul adják tovább azon ismereteket és tanításokat, amelyek mindenképpen segítségül szolgálnak napjainkban a megterhelő munkát és hivatást végző egészségügyi dolgozók számára. Bízunk benne, hogy az itt jelen lévő 57 szakdolgozó, - orvos,nővér,ápoló - hasznos és maradandó élménnyel tért haza a változatlan munkakörülményekhez, és a családhoz, de már más emberként. Köszönjük, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel és figyelmükkel egyaránt!
 
Képzés Szegeden. 119 szakdolgozó!
 
2014. 10.04-én Szegedre hívtak bennünket, ahol 119 figyelmes ember hallgatotta Kovács Péter, Varga Tibor és Novák Csaba, az Érthetően az Egészségért Alapítvány előadóinak beszédét. Öröm volt látni, hogy ennyi ,,szakmában dolgozó kolléga" feláldozva a hétvégét, időt szentelt előadásainkra, és a képzést igen komolyan véve, lelkes tapssal és szívhez szóló üzenetekkel jutalmazták "munkánkat", amelyet igen nagy szeretettel és odaadással teszünk. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos napnak! 
 
A Veszprémi nővérképzés sikere
2014. 10.11-ére Veszprémbe voltunk hivatalosak, ahol 94 csodálatos ember figyelte a képzés minden pillanatát, szívünk nagy örömére. Mindig jó látni és érezni, hogy a jelenlévők, valóban JELEN vannak és a mondanivaló szívbe ér, mert arra mindig fogunk emlékezni. Köszönjük!
 
 
 
 
 
"Érthetően a teljesebb életemért" címmel, szakdolgozói képzés indult ősszel a Lurdy házban

Az Érthetően az Egészségért az Orvosok és Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarai tagok részére pályázatot írt ki ÉRTHETŐEN A TELJESEBB ÉLETEMÉRT, azaz „Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok.” című továbbképzésen való részvételre. A rendezvény – szabadon választott továbbképzésenkénti  minősítése – folyamatban van.

A képzések időpontjai:

2014. október 19, november 15, december 14, 2015. január 10.

tovább...

 

 

''Önmagam változom, hogy segíthessek magamnak és másoknak"

Kihelyezett egy napos képzések az Érthetően az egészségért Alapítvány szervezésében.

Egy napos szakdolgozói képzéseinken megpróbáljuk mindazt átadni a szakdolgozóknak, amit a szűkre szabott idő keretein belül legjobb tudásunk szerint nyújthatunk. Az egészségügyben dolgozóknak napról napra egyre nagyobb teherrel kell megküzdeniük munkájuk során. A rájuk nehezedő feladatok súlyától, olykor bizony estére, mikor  a családhoz hazatérnek, elfáradnak, lelkileg-testileg egyaránt. Bízunk benne, hogy az önismereti gyakorlatokkal színesített ,,tréningjeinken" mindenki azt kapja, amire a leginkább szüksége van, és feltöltődve, más emberként tér haza, illetve a munkájához.

SORON KÖVETKEZŐ SZAKDOLGOZÓI KÉPZÉS

Az Érthetően A Teljesebb Életemért, Azaz ,, Nem Az vagyok, Ami Megtörtént Velem. Az Vagyok, Amivé Válni Akarok." Című Továbbképzés soron következő időpontja: 2014. november 15. 9h 30-15h 30-ig.

Helyszín: Lurdy Ház