ADÓ 1%

Kérjük, adója 1%-val támogassa az Érthetően Az Egészségért Alapítványt! Az 1% rendelkező nyilatkozatot  innen töltheti le: 1% rendelkező nyilatkozat letöltése

Adószámunk: 18136081-2-11

 
Alapítványunk céljai közt szerepel, hogy segítse az orvosok, betegek és egészségügyi szakdolgozók közötti információk szabad áramlását, önmaguk és egymás jobb megértését.
 
Holisztikus szemléletünkben a lelki egészség védelmét képviseljük, hirdetjük, oktatjuk az egészségtudatos életmód szerves részének tartjuk.
Mivel hajlamosak vagyunk a fejlődés hangsúlyú, felgyorsult világunkban elhanyagolni lelki és mentális egészségünket, ez pszichés és fizikai problémák kialakulását eredményezheti. Képzéseink arra hívják fel a figyelmet, hogy nem csupán fizikai jóllétünkkel, egzisztenciális hátterünk megteremtésével, teljesítményünkkel kell foglalkoznunk, de a minden életterületen alapvető motivációnkat meghatározó életörömöt szükséges megélnünk és fenntartanunk ahhoz, hogy gyógyító jelenlétünk előrevivő legyen.
 
Képzéseinket olyan célcsoportok számára hirdetjük meg, akik számára a képzésekhez való hozzáférés korlátozott. Célunk, hogy ezt megkönnyítsük számukra és elérhetővé váljon egy olyan emberi és szakmai segítség, amit mi munkájuknak köszönhetően nap mint nap megkapunk. A befolyt összeget teljes egészében meghirdetett képzéseink megvalósítására használjuk fel.