Test-lélek-szellem - Egészségről, betegségről másként - Kerekasztal beszélgetés Biatorbágyon

Létezik-e csodálatos gyógyulás? Van-e szerepe a hitnek, vagy Istennek a gyógyulásban és a gyógyításban? Gyógyítás vagy spirituális megközelítés? – mások mellett ezekre a kérdésekre keresik a választ a kerekasztal-beszélgetés résztvevői, akik mindhárman orvosok, mégis ugyanazon dologra más-más aspektusból tudnak rátekinteni. A téma, amit a beszélgetés során körüljárnak, a felelősség. Felelősek vagyunk saját életünk minőségéért, vagyis: mit kell és lehet tenni az életünk megváltoztatása érdekében, milyen kapcsolatban állnak ezek a kérdések a betegséggel, mi kell a gyógyuláshoz, mi az értelme az életnek és a halálnak, milyen szerepe van a hitnek egészségünkben és betegségünk idején. Aki részt vesz az előadáson, lelkileg feltöltődve, új impulzusokkal indulhat haza, és új tudással arra vonatkozólag, hogy saját élete és boldogsága érdekében milyen lépéseket kell tennie. Mert, ahogy az előadók mondják: senki se kívülről várja a változást, amíg saját maga nem hajlandó tenni ennek érdekében!

Időpont: 2016.09.17. szombat, 19.00-20.30

Helyszín: Biatorbágy – Faluház (2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 1.)

megközelítés:  TÉRKÉP

Előadó: Kerekasztal beszélgetés professzor dr. Papp Lajos szívsebésszel, dr. Csókay András idegsebésszel és dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal.

A kerekasztal-beszélgetést Novák Csaba vezető coach, és Varga Tibor humanológus, tanító rövid előadásai vezetik be „Valós motiváció a változtatáshoz, gyógyuláshoz", illetve „Az érzelmeink támogatói vagy akadályozói a változtatásnak, gyógyulásnak” címmel.

Moderátor: Kovács Péter, az Érthetően az Egészségért Alapítvány vezetője. A beszélgetés után könyvvásár és dedikálás.

Jelentkezés és további információ: Szekér Enikő: 06-20/540 1101 szeker.eniko@erthetoen.hu

Részvételi díj: 1.500 Ft. Jegyek elővételben már kaphatók a Faluházban.

Nyitva tartás jegyelővételhez: június 20. - július 15. és augusztus 4-19.: 10.00-18.00.

Július 16. - augusztus 2. között a jegyelővétel szünetel.

Jelentkezés / információ