ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPZÉS

Az öngyógyítás önmagunk betegségekből, fájdalmakból és szenvedésekből való kiemelése gyógyszerek nélkül. A módszer kiválóan alkalmas megelőzésre is, továbbá sok betegség legyőzésében segíthet. Változtasd meg önmagad, változtasd meg sorsodat! Több megoldást kínálunk, gyere el tanfolyamunkra, próbáld ki, tapasztald meg, érezd meg jótékony hatásait! Oktatóink elméleti és gyakorlati tanítása által könnyen elsajátíthatod és önállóan gyakorolhatod bármikor. Tedd meg az első lépést saját egészséged megtartása érdekében! Légy saját magad orvosa!      

A tökéletes egészség a test-lélek-szellem és tudat harmóniáját és egyensúlyát jelenti. Több alternatívánk van arra, hogy az egyensúly, a harmónia és az egészség hogyan érhető el könnyen, és hogyan tartható meg. Ha boldogabb, kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életet akarsz élni, akkor itt a helyed köztünk, de csak akkor, ha tenni is hajlandó vagy érte, mert senki nem fog megváltozni és meggyógyulni helyetted. Hidd el képes vagy rá, adj esélyt magadnak, ismerd meg önmagadat és rejtett képességeidet! Hidd el, sokkal több vagy, mint ahogyan azt gondolod!

A Földi létbe fizikai és lelki feladatokkal érkezünk. Ezek összefüggésben vannak sorsunkkal, környezetünkkel, családunkkal. Mindenki életében adódhatnak nehézségek, betegségek, amiket helyre lehet tenni, meg lehet gyógyítani, esetleg enyhíteni. Tanfolyamaink ebben adnak segítséget. Gyere el hozzánk, ismerd meg az öngyógyításban rejlő lehetőségeket, tapasztald meg, hogy utána saját magadat, családodat és környezetedet is tudd kezelni és gyógyítani! 

Tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik természetes módon akarnak megszabadulni a nehézségektől, fájdalmaktól, betegségektől. Csodát nem tudunk tenni Veled, mert Te magad vagy a csoda. Adunk módszereket a kezedbe, ami által megtapasztalhatod a Benned lévő csodát! Oktatóink tapasztalata és tanítása fontos ahhoz, hogy megismerd a benned rejlő lehetőségeket és képességeket.

Részlet képzésünk tematikájából:

 • Tudatszintek, emberi hármasság: test-lélek-szellem, relaxáció, alfa szint gyakorlása
 • Bioenergetikai képességek kibontása
 • Aura meridiánok, csakrák, működése, funkciói
 • Öngyógyítás, csakrák tisztítása – gyógyító hangok, a 4 elem kiegyenlítése

Időpont: Helyszín: Előadók: szervezés alatt

Jelentkezés és további információ: Szekér Enikő: 06-20/540 1101 szeker.eniko@erthetoen.hu

Részvételi díj: előre fizetésnél 3x15.000 Ft, alkalmanként fizetve 3x18.000 Ft

További információk: A résztvevők létszáma korlátozott, a jelentkezés sorrendjében első 25 fő részvételét tudjuk biztosítani.  Az előadás anyagai egymásra épülnek, alkalmat kihagyni vagy utólag csatlakozni nem lehet. Egy napos részvételre nincs lehetőség

 

Előző képzésünk (2016. november) utolsó muduljában különleges előadó tisztelt meg minket!

Testközelben professzor dr. Papp Lajossal, Novák Csaba életmód tanácsadóval és Varga Tibor meditációs mesterrel

Exkluzív lehetőség! A résztvevői létszám maximum 30 fő, ezért a jelentkezéseket foglalási sorrendben tudjuk fogadni.

Kevés az olyan lehetőség, ahol a világhírű prof. dr. Papp Lajost kis létszámú, személyes körben testközelből láthatod, tapasztalhatod kisugárzását, és akár néhány kérdést is feltehetsz neki.

Az öngyógyítás önmagunk betegségekből, fájdalmakból és szenvedésekből való kiemelése gyógyszerek nélkül. Az öngyógyítás képességével mindannyian rendelkezünk.

Öngyógyítás = megértéssel, megbocsájtással, figyelemmel, tudással és szeretettel önmagunk felé fordulni. Egy délután alatt lehetséges-e? Rövidebb vagy hosszabb időt kell rászánnod? Mindenkinél más, de mindenkinél ugyanúgy lépések sorozatából áll a változás folyamata, melyet érdemes támogatni új ismeretek – módszerek megismerésével.

Közöttünk a helyed, ha

 • boldogabb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életet akarsz élni
 • meguntad a folyamatos testi panaszokat, és véget vetnél a fájdalomnak
 • hajlandó vagy tenni magadért
 • nem akarsz örökös panaszáradatban élni
 • kíváncsi vagy saját öngyógyító képességeidre
 • örömmel osztanád meg ezt a tudást másokkal is

Csodát nem tudunk tenni Veled, ahhoz Te is kellesz. Hidd el, sokkal több rejlik Benned, mint ahogyan gondolod!

A délután tematikája:

 •         Életünk jelentősége – szokásaink vezérlő hatalma – hogyan működik? Ki irányít?
 •         Titkos módszerek megismerésével a változás beindítható, fenntartható.
 •         Hitünk szerepe a gyógyulásban.

Időpont: 2016 november 12.  13:30-tól 16:30-ig

Helyszín: Rubin Wellness és Konferencia Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.)

Megközelítés: https://www.hotelrubin.com/kapcsolat

Előadó: professzor dr. Papp Lajos, Varga Tibor, Novák Csaba

Jelentkezés és további információ: Szekér Enikő: 06-20/540 1101 szeker.eniko@erthetoen.hu

Megerősítésül: A résztvevők létszáma korlátozott, csak a jelentkezés sorrendjében első 30 fő részvételét tudjuk biztosítani. 

Részvételi díj: 8.900 Ft

Számlaszámunk: 12020407-01196003-00100001 A közlemény rovatban, kérjük, tüntesd fel az ÖNGYÓGYÍTÁS szót és add meg a neved: pl.: ÖNGYÓGYÍTÁS Minta János

Köszönjük! Várunk szeretettel!

 

Jelentkezés / információ