Közösségi Adományozási Program 2016

Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket a rád eső nyereségrész 10%-ával május 16. és június 12. között. A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfelek rekord összegű 63 millió forintot osztanak szét a Bank felületein keresztül, az általuk kiválasztott civil szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez. 

Mi is benne vagyunk abban a 77 civil szervezetben, akik támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által. 

Miért rendelkezz? 

Segítsünk a segítőknek! Minden 5000 Ft támogatás biztosítja egy fő egészségügyi dolgozó egy napos képzését. Alapítványunk céljai közt szerepel, hogy segítse az orvosok, betegek és egészségügyi szakdolgozók közötti információk szabad áramlását, önmaguk és egymás jobb megértését. Holisztikus szemléletünkben a lelki egészség védelmét képviseljük, hirdetjük, oktatjuk az egészségtudatos életmód szerves részének tartjuk. Képzéseinket olyan célcsoportok számára hirdetjük meg, akik számára a képzésekhez való hozzáférés korlátozott. Célunk, hogy ezt megkönnyítsük számukra és elérhetővé váljon egy olyan emberi és szakmai segítség, amit mi munkájuknak köszönhetően nap mint nap megkapunk. A befolyt összeget teljes egészében meghirdetett képzéseink megvalósítására használjuk fel.

Olvass tovább: https://www.erthetoen.hu/alapitvany-ado-egy-szazalek/

Hogyan rendelkezz? 

NetBank felületeden, telefonon - (06-40) 20-40-60 - és személyesen bármelyik bankfiókban, valamint honlapon keresztül is megteheted egyéni kódszó megadásával.

Támogatnál még?

Ha használsz bankkártyát, válassz minket a Segítő Bankkártya Programban, hogy vásárlásaid összegének 1-3 ezrelékével is támogassa ügyünket a Bank.